Skip to main content

Udvikler

København / Kolding

Fuldtid / Deltid / Studiejob

Hvem er du?

Som udvikler i baltech får du rig mulighed for at være med til at udvikle nye, spændende projekter samt videreudvikle eksisterende systemer, hvor du har direkte kontakt til kunden. Opgaver og ansvarsområder kan indeholde at lave user stories i Azure DevOps, diverse programmeringsopgaver, troubleshooting, optimere og vedligeholde eksisterende systemer samt være med i frontlinjen når vi udvikler nye systemer for vores kunder. Da mange af vores kunder er forsyningsselskaber, er du også med til at skabe et mere bæredygtigt Danmark.

Kompetencer 

  • Bachelor eller kandidat i datalogi, software, matematisk modellering, fysik eller lignende, evt. med et par års relevant erfaring.
  • God analytisk sans, et højt drive og arbejder struktureret
  • Godt niveau i skrift og tale på både dansk og engelsk
  • Gerne erfaring med udvikling af algoritmer, datamodellering og software arkitektur – specielt erfaring med .NET (C#/F#) og TypeScript / JavaScript er en fordel
  • Du kan godt lide både at være helt nede i det tekniske, samtidig med at indgå i samtaler med kunden og holde pulsen på deres behov

Hvad kan vi tilbyde dig?

Med en karriere i baltech er der rig mulighed for en faglig og personlig udvikling gennem hele din karriere, med udgangspunkt i dine ambitioner og ønsker. Du vil fra starten blive tilbudt en erfaren personlig mentor, som står til rådighed til faglig sparring og karriererådgivning, så du selv får mulighed for at præge din karriereretning.
Vi tilbyder også certificeringer og kurser så du løbende kan videreudvikle dine kompetencer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen. 

Socialt
I baltech har vi et unikt sammenhold, og holder løbende arrangementer for at styrke fællesskabet – vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.
Vi kan i baltech tilbyde et godt kollegialt fællesskab, jævnlige events, en fleksibel arbejdsdag hvor du for det meste selv kan strukturere din dag med kundemøder og arbejdsopgaver. Der er også fleksibilitet i forhold til at skiftes med at arbejde hjemmefra og hos kunden.
Du er ydermere med til at hjælpe de danske forsyningsselskaber med fremtidssikring og digitalisering, hvilket giver et mere bæredygtigt Danmark.