IT-arkitekt

København / Kolding

Fuldtid 

Hvem er du?

Som IT-arkitekt i baltech har du ansvar for at omsætte kundernes behov og ønsker til en skræddersyet løsning, baseret på de mest velegnede systemer, frameworks og valg af arkitektur. Det er derfor vigtigt at du aktivt følger den tekniske udvikling, har god forståelse for relevante teknologier og kan sikre en god systemarkitektur med kode af høj kvalitet.
Du får rig mulighed for at udvikle nye, spændende projekter samt videreudvikle eksisterende systemer, hvor du har direkte kontakt til kunden. Eksempler på arbejdsopgaver inkluderer ansvar for teknisk pipeline (code repository, deployment m.m.), planlægning af teknologiske strategier og design, og faglig sparring med resten af teamet. Du vil være med helt fra starten i den tidlige projektfase der inkluderer analyse, design, scope og estimeringer i samarbejde med vores kunder og kollegaer, samt støtte og rådgive kunderne igennem projekterne.

Kompetencer

  • Bachelor eller kandidat datalogi, software, IT, matematisk modellering eller lignende evt. med et par års erfaring.
  • God analytisk sans, et højt drive og struktureret – skarp inden for Clean Code principper
  • Godt niveau i skrift og tale på både dansk og engelsk.
  • Erfaring med Java, .NET (C# / F#), TypeScript eller lign.
  • Du kan godt lide både at være helt nede i det tekniske samtidig med at indgå i samtaler med kunden og holde pulsen på deres behov.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Med en karriere i baltech er der rig mulighed for en faglig og personlig udvikling gennem hele din karriere, med udgangspunkt i dine ambitioner og ønsker. Du vil fra starten blive en del af et fællesskab med dygtige og ambitiøse kollegaer, som står til rådighed til faglig sparring.
Vi tilbyder også certificeringer, hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og vi skræddersyer i fælleskab din karrierevej så du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen. 

Socialt
I baltech har vi et unikt sammenhold, og holder løbende arrangementer for at styrke fællesskabet – vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.
b
altech kan tilbyde et godt kollegialt fællesskab, jævnlige events, en fleksibel arbejdsdag hvor du for det meste selv kan strukturere din dag med kundemøder og arbejdsopgaver. Der er også fleksibilitet i forhold til at skiftes med at arbejde hjemmefra og hos kunden.
Du er ydermere med til at hjælpe de danske forsyningsselskaber med fremtidssikring og digitalisering, hvilket giver et mere bæredygtigt Danmark.